«

»

Κοτόπουλο κατσαρόλας με μουστάρδα

 

Υλικά: (2 μερίδες)

  • 2 φιλέτα κοτόπουλο σε κομμάτια (στήθος, από 160γρ. ωμό)
  • 1 πιπεριά
  • 1 μικρό καρότο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 λεμόνι
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο.
Ρίχνουμε το σκόρδο, τις πιπεριές που έχουμε κόψει σε λωρίδες και το καρότο που έχουμε τρίψει στον τρίφτη. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Σβήνουμε με το λεμόνι και την μουστάρδα.
Ανακατεύουμε τα υλικά για να ενωθούν και ρίχνουμε λίγο νεράκι ζεστό και αφήνουμε να βράσει το φαγητό μας.