«

»

Ομελέτα με μανιτάρι ‘αρνάκι του δάσους’

Υλικά:

μανιτάρι ‘αρνάκι του δάσους’

κρεμμύδι

πιπεριά

αλάτι, πιπέρι

λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με πινέλο (δεν τα πλένουμε) και τα κόβουμε σε φέτες.

Ρίχνουμε αλάτι και τα αλευρώνουμε.

Βάζουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε τα μανιτάρια.

προσθέτουμε ψιλοκομμένα το κρεμμύδι και την πιπεριά και ανακατεύουμε.

Στο τέλος ρίχνουμε τα αβγά χτυπημένα και σε λίγα λεπτά η ομελέτα μας είναι έτοιμη!

*Το τηγάνισμα δεν θεωρείται υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, όμως δεν βλάπτει εάν χρησιμοποιείται σπάνια. Επιπλέον, το ‘αρνάκι του δάσους’ δεν συναντιέται συχνά. Εάν είστε τυχεροί και βρεθεί στα χέρια σας, μπορείτε να κάνετε μια εξαίρεση και να το απολαύσετε τηγανητό!