«

»

Πρασοκεφτέδες

Υλικά:

  • 2 πράσα
  • 1 αβγό
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 250γρ. τυρί φέτα
  • ελαιόλαδο
  • ρίγανη, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τα ζεματίζουμε ελαφρά

2. Στραγγίζουμε το ζουμί, ρίχνουμε μέσα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει παχύρευστος χυλός

3. Βάζουμε στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε το χυλό κουταλιά κουταλιά

4. Αφού τηγανιστούν, τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας ώστε να απορροφηθεί η περίσσεια του λαδιού