«

»

Πριν βάλετε τους στόχους για τη νέα χρονιά…

Αποτέλεσμα εικόνας για new year

Εσείς βάλατε στόχους για τη νέα χρονιά; Είτε απαντήσετε ναι είτε όχι, υπάρχει κάτι σημαντικό που χρειάζεται να κάνετε πριν φύγει το 2016:

Τακτοποιήστε όλες σας τις εκκρεμότητες!

Όλα αυτά που πρέπει να κάνετε και ποτέ δε βρίσκετε χρόνο…  Αυτή η διαδικασία θα διώξει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας και θα επιφέρει την ηρεμία που χρειάζεστε για να υποδεχθείτε το νέο έτος.

Αποτέλεσμα εικόνας για new year

Σβήστε και οργανώστε τα email σας. Σβήστε τα μηνύματα του κινητού και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και κρατήστε μόνο αυτά που θεωρείτε χρήσιμα. Πετάξτε ή χαρίστε παλιά ρούχα και παπούτσια που δεν πρόκειται να ξαναφορέσετε. Αυτά συνήθως είναι όσα δεν φορέσατε τα τελευταία δύο χρόνια, με εξαίρεση ίσως κάποια αγαπημένα σας. Καθαρίστε το σπίτι και την αποθήκη, κάντε τις αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό στα έπιπλα ή στα διακοσμητικά. Πληρώστε ότι εκκρεμεί ή κάντε διακανονισμούς γι αυτά που δεν μπορείτε. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και φροντίστε τον λίγο περισσότερο αυτό το διάστημα. Γράψτε λίστες με όσα πρέπει να βάλετε σε σειρά σε κάθε τομέα.

Προετοιμάστε ολόκληρη τη ζωή σας για τη νέα αυτή χρονιά

Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες με στόχο να ξεκουραστεί το μυαλό σας και να διώξετε μια σημαντική ποσότητα άγχους από την καθημερινότητά σας. Οτιδήποτε άχρηστο στο περιβάλλον ή στο μυαλό σας στέκεται εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Κλείστε τα κεφάλαια που μένουν ανοιχτά και ρουφάνε την ενέργειά σας. Κάντε χώρο για καινούρια και όμορφα πράγματα. Καλή χρονιά!

Βιβή Κατσαρού, Διαιτολόγος Διατροφολόγος MSc