«

»

Τηγανιά με σάλτσα

Υλικά:

  • 1 κιλό κρέας χοιρινό κομμένο
  • 2 κουταλιές πελτέ τομάτας
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • πιπέρι, αλάτι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

1. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε να βράσει μαζί με το αλάτι

2. Βγάζουμε το ζουμί και κρατάμε λίγο σε μισό φλιτζάνι

3. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στο κρέας και το τσιγαρίζουμε για να ροδοκοκκινίσει

4. Ρίχνουμε τον πελτέ τομάτας, τη ρίγανη και το πιπέρι

5. Το σβήνουμε με το ζουμί που κρατήσουμε και το αφήνουμε να πάρει μία βράση

6. Σερβίρουμε και ραντίζουμε με λεμόνι